Agen jualan / pengedar mahu:

Kami sedang mencari ejen jualan dan pengedar tempatan.
Untuk menjadi ejen / pengedar kami, anda perlu:

1.Kami pelanggan kami terlebih dahulu. Kita perlu membina kepercayaan bersama melalui kerjasama pertama kami.
2.Keep sekurang-kurangnya satu tahun kerjasama dengan kami.
3.Boleh berpengalaman dalam perniagaan WPC atau biasa dengan produk WPC.
4.Membuat semangat yang mempromosikan produk WPC kami di pasaran tempatan anda.
5.Memiliki keupayaan yang cukup untuk menyimpan stok, kami tidak menjual secara kredit untuk ejen-ejen baru.

Sebagai ejen kami, anda akan menikmati:

1. Meningkatkan reputasi jenama anda dan jumlah jualan dengan produk berkualiti tinggi.
2. Sendiri pelanggan setia dengan perkhidmatan terbaik dan harga.
3. Dapatkan sumber percuma pelanggan tempatan. Kami akan memberikan maklumat pelanggan tempatan kepada anda untuk membantu
anda mengembangkan pasaran supaya anda tidak perlu risau tentang pemasaran.
4. Dapatkan perkhidmatan promosi rangkaian dari pasukan rangkaian profesional kami.
5. Percaya dalam konsep penjimatan tenaga dan mewujudkan masa depan yang mesra alam.

berbual dalam talian

Pasukan Cemerlang kami

Shanghai Seventrust Company berpegang pada falsafah perkhidmatan "Kami memperoleh segala-galanya dari pelanggan dan kami akan melakukan segala-galanya untuk pelanggan". Kami akan memberi tumpuan kepada pelanggan dan memenuhi keperluan dan keperluan pelanggan dengan kelajuan terpantas, kemahiran yang sangat baik, dan cara terbaik.

Produk kami

Komposit kayu kami mempunyai otak yang memberikan bunga semulajadi untuk membantu mengelakkan tergelincir. komposit kayu kami datang dalam pelbagai panjang untuk mengurangkan kos dan sisa. Dek kayu komposit mempunyai jangka hayat yang panjang yang akan menambah nilai kepada anda di rumah dijual semula.

Reputasi syarikat kami untuk kecemerlangan dan integriti disokong oleh penghormatan yang kami terima, seperti Anugerah Presiden Kebangsaan untuk Kecemerlangan Pengeksport dan Anugerah Kualiti Tahunan di negara asal kami. Proses pembuatan dikawal rapat dan mematuhi ISO 9000. Falsafah perniagaan kami adalah Pengurusan Kualiti Keseluruhan, dari memantau prestasi kita sendiri kepada perancangan strategik dan pengukuran hasil.

Di Seventrust kita faham bahawa berada di komposit plastik kayu apabila ia datang kepada perkhidmatan. Kami sangat bangga dalam kerja kami, perhatian kami terhadap perincian dan masa pemulihan pada harga yang berpatutan. Pasukan ketujuh kami adalah seperti anda, ahli yang boleh dipercayai, dipercayai yang berkongsi kebanggaan anda dalam industri kami, serta ketekunan untuk menyediakan perkhidmatan kelas pertama. Seperti salah satu nilai syarikat kami, wakil kami memahami bahawa perkataan kami adalah ikatan kami, jika kami mengatakan bahawa kami akan melakukan sesuatu - kami melakukannya, kerana kami tahu reputasi kami bergantung pada itu dan kami hanya sebagai yang terbaik kerja.

Shanghai Seven Trust berfungsi dalam penyelidikan dan pembangunan bahan-bahan plastik kayu dan PVC. Teknologi asing teras telah diperkenalkan untuk meningkatkan komponen bahan dan kaedah pemprosesan, yang memberikan sumbangan besar kepada peningkatan fungsi bahan mentah semasa kami dan produknya.

Pelanggan

Encik elegan, pilih produk WPC kami, dan telah dihargai. Kami mempunyai kawan baik di Mexico.

-Mexico Pelanggan

Kami mempunyai kerjasama yang menyenangkan berkali-kali. Yang paling indah dari produk kami sehingga kepuasan pelanggan kami.

-European Pelanggan