Soalan Lazim Mengenai Produk

Mengenai produk kami, anda mempunyai sebarang soalan? Beritahu kami apa yang anda ingin ketahui ...

Dapatkan Jawapan

Apakah yang dilakukan oleh WARC Forestar dan lain-lain yang dibuat?

Bahan mentah WPC Forestar dan lain-lain: 60% buluh buluh, 28% HDPE, 12% tambahan. Ia disalut bersama dengan lapisan atas polyethylene untuk prestasi ultra rendah penyelenggaraan. Kami juga boleh menyesuaikan formula bahan mentah mengikut permintaan anda.

Di mana boleh WPC Forestar decking dan lain-lain digunakan?

Perhentian WPC Forestar dan lain-lain boleh digunakan di hampir mana-mana jenis kawasan luaran berhampiran air, seperti jalan masuk dan dok. WARC Forestar dan lain-lain tidak boleh digunakan untuk mana-mana ahli sokongan struktur.

Berapa lama tekstur akan berlaku?

Trafik kaki, corak trafik, objek seperti perabot yang diseret di permukaan, pendedahan cuaca, produk pembersihan yang digunakan, kekerapan pembersihan terutamanya dengan mesin pencuci tekanan komersil (tidak disyorkan), semuanya akan menjejaskan penamat permukaan kilang Forestar WPC decking dan lain-lain.

Adakah Perhutanan WPC Forestar dan lain-lain pudar?

WARC Forestar mendatar dan lain-lain akan meringankan masa ke nada yang indah, lapuk dalam keluarga warna yang sama. Peralihan nada warna ini bergantung kepada pendedahan kepada cahaya matahari dan faktor persekitaran yang lain. Proses pelapukan bermula pada pemasangan dan umumnya selesai dalam tempoh 60 hingga 90 hari. Berdasarkan penyelidikan ujian bebas, telah ditentukan bahawa Ware WPC decking dan lain-lain akan mengalami hampir tidak pudar kerana ia bersama-diekstrusi dengan shell luar tahan lama.

Adakah Perhutanan WPC Forestar dan lain-lain memberikan daya tarikan yang baik dalam keadaan basah atau kering?

Ya, Dek WPC dek dan lain-lain adalah tahan slip.

Adakah produk anda dibuat daripada bahan sisa?

Ya. WPC Forestar dek dan lain-lain diperbuat daripada 90% bahan kitar semula, di mana, 30% adalah pengguna pasca asal. WPC Forestar dek dan lain-lain mempunyai salah satu kandungan bahan kitar semula tertinggi dalam industri papan komposit komposit.

Pasukan Cemerlang kami

Shanghai Seventrust Company berpegang pada falsafah perkhidmatan "Kami memperoleh segala-galanya dari pelanggan dan kami akan melakukan segala-galanya untuk pelanggan". Kami akan memberi tumpuan kepada pelanggan dan memenuhi keperluan dan keperluan pelanggan dengan kelajuan terpantas, kemahiran yang sangat baik, dan cara terbaik.

Produk kami

Komposit kayu kami mempunyai otak yang memberikan bunga semulajadi untuk membantu mengelakkan tergelincir. komposit kayu kami datang dalam pelbagai panjang untuk mengurangkan kos dan sisa. Dek kayu komposit mempunyai jangka hayat yang panjang yang akan menambah nilai kepada anda di rumah dijual semula.

Reputasi syarikat kami untuk kecemerlangan dan integriti disokong oleh penghormatan yang kami terima, seperti Anugerah Presiden Kebangsaan untuk Kecemerlangan Pengeksport dan Anugerah Kualiti Tahunan di negara asal kami. Proses pembuatan dikawal rapat dan mematuhi ISO 9000. Falsafah perniagaan kami adalah Pengurusan Kualiti Keseluruhan, dari memantau prestasi kita sendiri kepada perancangan strategik dan pengukuran hasil.

Di Seventrust kita faham bahawa berada di komposit plastik kayu apabila ia datang kepada perkhidmatan. Kami sangat bangga dalam kerja kami, perhatian kami terhadap perincian dan masa pemulihan pada harga yang berpatutan. Pasukan ketujuh kami adalah seperti anda, ahli yang boleh dipercayai, dipercayai yang berkongsi kebanggaan anda dalam industri kami, serta ketekunan untuk menyediakan perkhidmatan kelas pertama. Seperti salah satu nilai syarikat kami, wakil kami memahami bahawa perkataan kami adalah ikatan kami, jika kami mengatakan bahawa kami akan melakukan sesuatu - kami melakukannya, kerana kami tahu reputasi kami bergantung pada itu dan kami hanya sebagai yang terbaik kerja.

Shanghai Seven Trust berfungsi dalam penyelidikan dan pembangunan bahan-bahan plastik kayu dan PVC. Teknologi asing teras telah diperkenalkan untuk meningkatkan komponen bahan dan kaedah pemprosesan, yang memberikan sumbangan besar kepada peningkatan fungsi bahan mentah semasa kami dan produknya.

Pelanggan

Encik elegan, pilih produk WPC kami, dan telah dihargai. Kami mempunyai kawan baik di Mexico.

-Mexico Pelanggan

Kami mempunyai kerjasama yang menyenangkan berkali-kali. Yang paling indah dari produk kami sehingga kepuasan pelanggan kami.

-European Pelanggan