Pemasangan

Bagaimana untuk memasang dek komposit untuk pelan dek rumah anda ...

Dapatkan Jawapan

Warna Dan Permukaan Penamat

Warna sedikit dan perbezaan penuaian pada dek anda mungkin berlaku kerana perbezaan kecil dalam bahan mentah yang digunakan, dan permukaan penamat papan dek. Variasi ini adalah normal dan menjadikan anda dek kelihatan lebih semula jadi. Permukaan dek anda mengambil masa kira-kira 15 minggu untuk mencapai warna semulajadi. Anda mungkin menyedari perubahan warna semasa tempoh ini, yang normal.

Kawasan Pemasangan

Permukaan di mana dek anda akan dipasang mestilah stabil. Ia boleh dibuat daripada konkrit, papak, jubin atau lain-lain yang mempunyai ciri-ciri yang sama. Lereng 1cm setiap 2M disyorkan untuk memudahkan larian air.

Tinggalkan Sekurang-kurangnya Dua Sampingan Ke Ruang Undur-Terbuka Terbuka Untuk Penghalang Cross

Untuk mengurangkan kelembapan kelembapan, pengudaraan yang cukup untuk dek anda adalah sangat penting. Dua sisi geladak mesti terbuka atau kekisi sahaja. Pelapik atau skirt pepejal boleh digunakan dengan syarat bahawa sekurang-kurangnya 5cm ruang udara berterusan yang tidak terhalang di sepanjang dua dek. Tinggalkan sekurang-kurangnya dua sampingan ke ruang bawah dek terbuka untuk pengudaraan silang.

Jangan Papankan Butang Ke Akhir Di Kawasan Utama Dari Dek Anda

Jangan sekali-kali menumpuk papan dek menamatkan atau melekatkan mereka di kawasan utama dek anda, kerana itu tidak dapat berkembang atau kontrak. Suhu dan kelembapan menghasilkan perubahan panjang, lebar dan ketebalan. Sentiasa mencari jurang pengembangan.

MAKLUMAT TENTANG PRODUK

WPC (Kayu Plastik Komposit) adalah jenis bahan baru yang diperbuat daripada serbuk kayu campuran dengan HDPE (High Density Polyethylene) dan bahan tambahan kimia lain. Bahan ini diekstrak dari mesin tekanan dan suhu yang unik dari acuan yang direka khas. WPC decking adalah bahan baru alternatif yang selamat dan bertanggungjawab terhadap alam sekitar yang tidak memerlukan lukisan dan gam untuk teknik dan karakteristik pembuatan khasnya. Ia adalah produk mesra alam. Bahan serbuk kayu utama adalah sekerap dari kilang-kilang, dan bahan lain adalah plastik kitar semula.

Mengandungi serat semulajadi, produk WPC bukan sahaja mempunyai sifat anti-UV dan tahan cuaca yang tinggi, tetapi juga mudah untuk mesin semasa pengeluaran dan penggunaan. Ia mempunyai sifat yang sangat tahan terhadap kelembapan dan anai-anai, tidak busuk, tidak retak, kestabilan warna yang konsisten, supaya ia boleh digunakan secara liar di luar.

Simpan pokok, simpan hutan ------ Untuk melindungi alam sekitar dengan menggunakan produk WPC

Tahniah atas pembelian produk dek komposit anda dari dek luaran plastik kayu kayu

Arahan pemasangan dan penyelenggaraan berikut akan menjamin kehidupan yang panjang untuk penghiasan anda.

Penyimpanan

Sila Simpan papan pengukir WPC dalam pembungkusan asalnya, sebaik-baiknya di tempat berhias dengan baik.

Mata penting untuk pemasangan

1. Perbezaan warna dan permukaan sedikit mungkin berlaku kerana sedikit perbezaan dalam bahan mentah atau rawatan permukaan. Ini memastikan dek anda akan mempunyai penampilan semula jadi

2. Adalah dinasihatkan untuk meletakkan bahagian teres di tapak pemasangan yang diperlukan selama 72 jam sebelum anda mula memasang untuk menyesuaikan diri dengannya. Jangan pasang bahagian teras jika suhu meniup 0 ℃

3. Kami menasihatkan anda untuk menggunakan aksesori asli dan bahagian-bahagian dari WOOD PLASTIC COMPOSITE OUTDOOR DECK, mesti ruang sekurang-kurangnya 25mm di antara tanah dan substruktur. Sekiranya pengudaraan tidak mencukupi, sebarang jaminan akan menjadi tidak sah. Hubungan langsung antara bahagian teres dan rumput atau tanah harus dielakkan pada semua biaya.

4. Variasi suhu dan kelembapan pengambilan akan menghasilkan pengembangan (kira-kira 0.3% hingga 0.5%) dari pengembangan jarak yang mencukupi di antara bahagian-bahagian teres, di sekitar teres dan dinding, pagar iklan pagar.

5. Asas yang kuat dan padat seperti konkrit, kerikil, grit atau sesuatu yang serupa adalah perlu

6. Sebelum anda mula pastikan ada asas peringkat dan keluarkan semua rumpai. Untuk mengelakkan rumpai tumbuh, kami menasihati meletakkan kain akar akar di bawah struktur. Pastikan asas tanah bersih, kering, stabil, pepejal dan licin - cerun 2% akan menyediakan saliran air yang betul.

7. Produk WPC tidak sesuai untuk tempat tertutup dan basah tanpa pengudaraan udara dan / atau persekitaran dengan perubahan suhu yang signifikan (seperti bilik sauna).

8. Kaedah pemasangan sangat penting untuk produk; pemasangan yang salah boleh menyebabkan kurang ketahanan atau beberapa kerosakan produk. Semak bahan sebelum pemasangan. Laporkan semua ganti rugi dan kecacatan kepada vendor sebelum pemasangan. Mula pemasangan bermakna penampilan dan piawaian telah diluluskan oleh pelanggan. Amalkan pemasang profesional dengan pemasangan. Adalah dicadangkan bahawa lebih daripada dua orang bekerja bersama semasa memasang teres. Decking WPC tidak boleh digunakan untuk lajur, balok, gelang, jawatan sokongan atau galas beban lain

segmen. Kegagalan mematuhi arahan akan membatalkan jaminan.

Komponen utama:

Papan pendakap WPC + klip plastik & skru tahan karat + keel + skru pengembangan + penutup sudut

Alat disyorkan:

Gerudi elektrik + Pemutar skru + gerudi kesan + gerudi kesan + Hammer

Latihan elektrik adalah suatu keharusan untuk lubang penggerudian untuk skru dalam pembawa dek WPC, penghiasan dan sampingan sampingan.

Pemasangan

Langkah pertama: menyediakan substruktur

1. Pastikan saliran yang baik. Oleh sebab itu letakkan substruktur dengan sedikit kecerunan 1% hingga 1.5% dari rumah, meletakkan panjangnya. Pastikan ke bawah sekurang-kurangnya 30mm dari dinding atau halangan lain untuk membolehkan pengembangan produk WPC

2. Sila pastikan jarak dua keel 40cm maksimum di antara pusat

lengkap dengan tanah konkrit yang rata atau sederhana. Kemudian kita sampai ke langkah memasang keel yang menyokong

Titik peringatan:

1. Biasanya keel harus diperbaiki oleh skru pengembangan pada konkrit pada jarak 30-40cm.

2. Jika teres sangat besar, anda juga boleh meletakkan sokongan gelung terapung di pangkalan untuk membolehkan pergerakan tanpa penetapan.

3. Jika gegelung sokongan diletakkan dengan potongan hujung di sebelah satu sama lain, sila pastikan mereka bertindih dengan sekurang-kurangnya 10cm.

4. Sila ambil perhatian bahawa ia adalah HARUS mutlak bahawa permukaan geladak dipasang rata dan tiada air boleh mengumpul di permukaan atau di dalam bilik. Sekiranya air terkumpul di dalam dewan untuk jangka masa yang lebih lama, papan akan mula membeku dan melambai kerana pengembangan kelembapan. Oleh itu, biarlah meninggalkan permukaan cenderung 1,5-2% ke arah papan supaya tiada bahaya pengumpulan air.

Selepas yayasan dibuat dan keel pendukung tetap baik, sila langkah ke proses berikut:

Perhatian:

1. Sila pastikan bahawa terdapat satu papan di bawah satu papan dek pada bila-bila masa, terutamanya apabila ada

adalah dua papan dek bertemu bersama. Jangan sekali-kali membenarkan dua papan dek menamatkan bahagian satu, jika tidak

adalah dua papan dek bertemu bersama. Jangan sekali-kali membenarkan dua papan dek menamatkan bahagian satu, jika tidak...

papan dek mungkin mengecut dan jatuh dari keel atau mempunyai masalah lain....

Kadar pengembangan produk WPC adalah sekitar 0.3% hingga 0.5% bergantung pada keadaan cuaca yang berlainan di tempat yang berbeza, berdasarkan kadar pengembangan ini, mesti terdapat jurang yang selalu di antara dua produk WPC, berikut terdapat beberapa contoh:

Jarak sekurang-kurangnya 30mm dari dinding atau halangan lain untuk membolehkan pengembangan produk WPC diperlukan semasa pemasangan

Sekurang-kurangnya 10mm antara hujung salib diperlukan

Jika anda menggunakan bahagian teres dengan panjang 400cm, jarak antara hujung silang harus sekurang-kurangnya 15mm berdasarkan pengiraan.

WOOD PLASTIC COMPOSITE OUTDOOR DECK menawarkan permulaan klip / permulaan untuk papan dek pertama semasa pemasangan

Untuk ini, pertama sekali tentukan keseluruhan klip permulaan pada joist on line, dan kemudian tekan papan dek teras pertama ke klip permulaan untuk menetapkan Penting: apabila menetapkan klip permulaan atau klip penyambung, pra-penggerudian dengan 2.5 bit mm diperlukan untuk mencegah retak atau melanggar sub struktur kerana produk WPC mempunyai ketumpatan tinggi yang tidak membenarkan secara langsung kuku atau skru.

Kemasan

Betulkan penutup sudut bentuk L terhadap dinding dan bukan ke bahagian teras untuk membolehkan pergerakan WPC. Untuk menentukan kedudukan yang betul di dinding meneruskan seperti berikut:

Letakkan penutup sudut bentuk L di bahagian teras. Letakkan tanda di dinding di pinggir atas penutup sudut bentuk L.

Kemudian keluarkan bahagian teras dari bawah bawah penutup sudut bentuk L dan atur penutup sudut bentuk L terhadap dinding;

sentiasa memastikan bahawa terdapat ruang yang mencukupi sekurang-kurangnya 20mm antara penutup sudut bentuk L dan bahagian teres.

Perlu ada jurang pada sambungan antara dua liputan sudut, dikira berdasarkan kadar pengembangan 0.3-0.5% dari panjang.

Jarak antara skru pemasangan harus maksimum 30cm.

Penyelenggaraan

Teras boleh dibersihkan dengan kertas berus / sanding, atau dengan pembersih tekanan tinggi. Jika anda membersihkan teres dengan pembersih tekanan tinggi, anda mesti menyimpan jarak sekurang-kurangnya 30cm dari bahagian teras. Sekiranya perlu, anda boleh menggunakan sabun neutral. Pastikan deterjen tidak menyerang plastik. Berikut ialah beberapa cadangan secara terperinci:

1. Noda air

Akan ada beberapa kesan air di permukaan teres yang baru dipasang apabila air tersebut menyejat selepas hujan. Ia adalah fenomena sementara yang akan hilang dalam kira-kira 1-2 bulan dengan sendirinya. Ia boleh dibersihkan dengan mengelap permukaan dengan bulu keluli

2. Lumpur, habuk, dll.

Melapuk bersih untuk mengeluarkan kotoran dengan menggunakan air panas dengan sabun. Pasir dengan bulu kaku jika perlu.

3. Gosok, noda minyak, noda alkohol dan noda rokok dll yang sukar dikeluarkan dari permukaan Gunakan bulu keluli atau kertas pasir dengan hati-hati untuk mencuba menghilangkan noda tersebut. Kemudian permukaan pasir dan bersihkan dengan air panas dengan sabun.

Tuntutan:

Tuntutan secara eksklusif dan tanpa syarat hanya untuk kesalahan pengeluaran Tuntutan bahan tidak boleh dibuat untuk bahan di mana kesalahan produk kelihatan yang telah digunakan, diproses dan / atau diproses. Tuntutan tidak pernah digunakan untuk penggunaan tidak sah atau penggunaan bahan yang salah. Penjual akan menawarkan bahan baru untuk menggantikan produk yang buruk sahaja dan tidak bertanggungjawab untuk kos yang berkaitan seperti kos pemasangan, kos penghantaran dan penghantaran, atau masa dan buruh. Kesilapan semua huruf dan percetakan disimpan.

Pasukan Cemerlang kami

Shanghai Seventrust Company berpegang pada falsafah perkhidmatan "Kami memperoleh segala-galanya dari pelanggan dan kami akan melakukan segala-galanya untuk pelanggan". Kami akan memberi tumpuan kepada pelanggan dan memenuhi keperluan dan keperluan pelanggan dengan kelajuan terpantas, kemahiran yang sangat baik, dan cara terbaik.

Produk kami

Komposit kayu kami mempunyai otak yang memberikan bunga semulajadi untuk membantu mengelakkan tergelincir. komposit kayu kami datang dalam pelbagai panjang untuk mengurangkan kos dan sisa. Dek kayu komposit mempunyai jangka hayat yang panjang yang akan menambah nilai kepada anda di rumah dijual semula.

Reputasi syarikat kami untuk kecemerlangan dan integriti disokong oleh penghormatan yang kami terima, seperti Anugerah Presiden Kebangsaan untuk Kecemerlangan Pengeksport dan Anugerah Kualiti Tahunan di negara asal kami. Proses pembuatan dikawal rapat dan mematuhi ISO 9000. Falsafah perniagaan kami adalah Pengurusan Kualiti Keseluruhan, dari memantau prestasi kita sendiri kepada perancangan strategik dan pengukuran hasil.

Di Seventrust kita faham bahawa berada di komposit plastik kayu apabila ia datang kepada perkhidmatan. Kami sangat bangga dalam kerja kami, perhatian kami terhadap perincian dan masa pemulihan pada harga yang berpatutan. Pasukan ketujuh kami adalah seperti anda, ahli yang boleh dipercayai, dipercayai yang berkongsi kebanggaan anda dalam industri kami, serta ketekunan untuk menyediakan perkhidmatan kelas pertama. Seperti salah satu nilai syarikat kami, wakil kami memahami bahawa perkataan kami adalah ikatan kami, jika kami mengatakan bahawa kami akan melakukan sesuatu - kami melakukannya, kerana kami tahu reputasi kami bergantung pada itu dan kami hanya sebagai yang terbaik kerja.

Shanghai Seven Trust berfungsi dalam penyelidikan dan pembangunan bahan-bahan plastik kayu dan PVC. Teknologi asing teras telah diperkenalkan untuk meningkatkan komponen bahan dan kaedah pemprosesan, yang memberikan sumbangan besar kepada peningkatan fungsi bahan mentah semasa kami dan produknya.

Pelanggan

Encik elegan, pilih produk WPC kami, dan telah dihargai. Kami mempunyai kawan baik di Mexico.

-Mexico Pelanggan

Kami mempunyai kerjasama yang menyenangkan berkali-kali. Yang paling indah dari produk kami sehingga kepuasan pelanggan kami.

-European Pelanggan